STOL ALDRI PÅ EN TREDJEPART

Hei dere. Har du hatt en fin helg? ♥ For et magisk vintervær vi har hatt denne helgen! Både stor og liten har både lagt seg- og stått opp med et smil om munnen her hjemme. Og smilet varte helt til i går ettermiddag. Jeg skulle egentlig vise dere resultatet av uroen til lillebror, men kom aldri så langt. Dagen løp i fra meg og til slutt endte det med at jeg ble litt avskrekket fra å logge inn her for jeg visste hva som ventet. 

Det er allerede en stund siden jeg sa opp avtalen min med Nettavisen, og selv om jeg har vært utrolig glad for å få lov til å være en del av teamet i så mange år kjente jeg nå at det var på høy tid å komme seg videre. Av flere grunner, men først av alt for det estetiske. Jeg ønsker å vise et produkt jeg er stolt av, som jeg har bygd opp selv og som gir meg nye utfordringer. Jeg vil derfor flytte over på min egen selvstendige plattform i løpet av uken, selvfølgelig med samme navn som alltid; www.pureinterior.no. Før den tid er det MYE jobb som gjenstår for det viser seg at det er alt annet enn enkelt å komme seg ut fra blogg.no sin atmosfære. Det er vel det eneste negative jeg kan trekke frem med hele samarbeidet, men fy så vanskelig!! Det ser ut til at jeg er fanget innenfor blogg.no`s egne brannmur vegger inntil videre. Heldigvis har jeg en dedikert mann som får til det meste. Når jeg ikke ser lyset bruker han sin logiske del av hjernen til å klekke ut en plan, sette seg ned og programmere et eget program for å hjelpe meg ut. Når backup løsninger er fjernet, og tilgang til rss er begrenset finnes det ikke lenger en enkel løsning. Når scraper plug ins ikke sorterer eller får med seg bilder, nei da får man vel fikse det selv da. Flink mann- stolt kone ♥(bildet er omtrent like gammelt som samarbeidet mitt med Nettavisen, hehe)
 

Dersom alt går etter planen finner du meg på ny plattform med nytt design og deiligst av alt - selvstendighet (!) i løpet av uken. Frem til da blir jeg selvsagt værende her og fortsetter med oppdateringer som vanlig. Eames uroen min får dere se i morgen- den måtte vike for fangenskapen i går, hehe. 

♥ Elisabeth 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits