PERSONAL MOOD BOARD

God morgen, og hei lørdag!

Jeg har drømt så mye i natt at det føles ut som jeg har vært våken siden 03.00, men det gjør ingenting- det er jo helg. Hvilket betyr kvalitetstid med de beste ♥ Hadde btw den beste dagen i går. Fikk sjauet litt her hjemme, ferdigstilt bildeveggen, klargjort metalldøra som ble hentet av nye eiere og gjort meg ferdig 2 DIY prosjekter. Blant annet fikk jeg endelig laget meg denne moodboarden ved kontorplassen :D Nå som jeg endelig har fått anskaffet meg ny laptop er jo denne plassen i full bruk igjen! Det gjør både planleggingen og arbeidet sååå mye enklere ;) 

Skulle egentlig sette meg ned med bloggen i går kveld men ble så opptatt av mine egne tanker og meg selv. Vi snakke barnerommet, dåpen, tema og farger. Jeg har jo planlagt både gutterommet, så jenterommet og nå gutterommet på nytt i godt over et år. Det samme gjelder graviditeten. Nå har jeg plutselig gått gravid snart et år med et lite opphold på midten så det er klart hodet mitt er far, far away i en annen babyverden. *smiler* Gleder meg så til å vise dere både babyrommet og dåpsplanene. Jeg elsker jo å planlegge slike tilstelninger, og enda mer tilfredsstillende er det å gjennomføre det ;D 

Før jeg skravler meg bort så var poenget det at jeg endte opp med å lage uro til lille i magen ♥ Viser dere selvfølgelig litt senere, nå har jeg en liten prinsesse som krever sin oppmerksomhet rundt meg. Vi skrives plutselig :) 
 

2 kommentarer

Silje Romundset Karlsvik

07.01.2017 kl.18:56

Nydelig! <3 Tenker oppgradere veggen over pulten her hjemme, med en større mood board overflate.. Har en liten en for now, funker fett! Dette var veldig inspirerende <3

PUREINTERIOR

07.01.2017 kl.19:12

Silje Romundset Karlsvik: åå takk for hyggelig tilbakemelding :D Jeg kjenner en slik vegg gir både motivasjon, glede og fokus i hverdagen så for meg er den kjempe viktig!

Ha en deilig lørdag :D Klem til deg!

Skriv en ny kommentar

hits