#PEPPERKAKEBAKEDAG

Hei mandag og hei til en splitter ny uke. Hvor blir dagene av? Dette er jo min absolutte favorittmåned i løpet av hele året. Hvorfor må akkurat denne måneden løpe så fort fra meg... Det føles ut som år og dag siden sist jeg faktisk fikk tid til å sette meg ned med bloggen. Når man er preggo blir man (les: jeg!) plutselig 90 år gammel. En liten lur etter "dagsnytt" ender med at jeg tar kvelden, haha. Dere vet jo kanskje at jeg har en annen jobb ved siden av denne som krever sitt så å skulle balansere det hele med denne oldis oppførselen min er søærn ikke lett altså ;) 

Uansett- vi landet, bokstavelig talt, alt for sent torsdag kveld/midnatt etter neon helt utrolige dager i Romania. Skal fortelle dere litt mer om dette utover uken. Min bedre halvdel sanket noen husband poeng og hentet meg på gardemoen klokken 00.00. How sweet, huh? Det var i alle fall veldig deilig for jeg startet på jobb igjen 08.00 neste dag, så med tanke på at vi ikke var hjemme før klokken nærmet seg tre på natten var det godt å sove litt i pasasjersetet ♥ 

Helgen etter det har gått sin gang med lille i fokus. Ikke bare har vi ferdigstilt barnerommet men jeg har først av alt fått lov til å bare være mamma i helgen.Min absolutte favoritt ting i hele verden ♥ Dagen i går var satt av til røkelse, julemusikk, 6 kilo pepperkakedeig, 9 kjevler og verdens fineste familie. 
 

3 kommentarer

Victoria Larsen

12.12.2016 kl.18:07

Sååå koselig :)

PUREINTERIOR

12.12.2016 kl.18:32

Victoria Larsen: Ja det er så koselig :D Viktig å holde fast ved gode tradisjoner ;)

Maritato

14.12.2016 kl.10:47

åååh så koselig <3 herlig å bake julebakst med de små <3 håper jeg får besøk i julen av noen små hender, for jeg har masse pepperkakedeig liggende og et pepperkakehus som må settes opp!

Skriv en ny kommentar

hits