T E R M I N

I dag skulle jeg egentlig sitte klar med rie- appen i hånden, i håp og spenning om at fødselen skulle starte. Det er rart. Kjempe rart, trist- men likevel fint. For hadde ikke ting blitt som de ble hadde jeg ikke sitti her i dag, 16 uker på vei i morgen, med verdens fineste mageboer inni meg. Jeg ber en stille bønn hver eneste dag om at det skal gå bra, men vet så godt at alt kan skje. Til forandring fra sist er jeg smertelig klar over det denne gangen.

Jeg har likevel endelig kommet over en tøffere kneik enn tidligere forutsett, og skal jeg være ærlig er vel dette den største grunnen til mitt kjipe blogg-fravær i høst.


- STOLT STORESØSTER - 
 

I dag koser jeg meg endelig med det. Graviditeten. Jeg har allerede sett deg to ganger lille venn og verdens beste jordmor hører på hjertet ditt akkurat når jeg trenger det. Et system som tidligere sviktet følger meg så godt opp at jeg blir rørt bare jeg skriver det. Leger, jordmødre, gynekologoer. Jeg er så takknemlig! Har ikke ord ♥

Forventningen om å kjenne liv vokser i takt med magen. Planleggingen som aldri sluttet sist gang har fått en ny vending og skyter på nytt fart. Endelig kjenner jeg at jeg slipper både forventninger, drømmer, håp og morsfølelsen til igjen. Forsvarsmekanismen er svekket og jeg kunne ikke vært mer glad for det, for å kjenne på frykten, angsten og redselen hver dag i så mange uker er slitsomt og forferdelig vondt, både fysisk og psykisk.

DER, da var plomma ute av egget om bolla i ovnen. SÅ utrolig godt å dele det med alle, for jeg er så innmari dårlig på å skjule ting. Får helt fnatt av at ting skal være hemmelig, spesielt når det gjelder meg selv *ler*. 

13 kommentarer

Tina

04.11.2016 kl.20:40

Opplevde omtrent det samme som deg, akkurat samtidig, men var mye kortere på vei.. Du fikk meg på en rar måte til å føle meg mindre ensom i sorgen, takk for at du delte! Så fint å lese at magen vokser igjen - det gjør den heldigvis her også! Denne gangen kommer vi helt i mål vettu <3

PUREINTERIOR

04.11.2016 kl.22:47

Tina: så godt å høre at du sitter med kul på magen igjen du også <3 valgte å være veldig åpen om det da vi mistet i mai og har ikke angret et sekund. Det hjalp både meg og jeg har fått tilbakemeldinger fra ganske mange andre om at det har hjulpet dem også <3 man blir så desperat etter svar i en slik situasjon.. uansett hvor langt man er på vei så er fint å kunne dele erfaringer <3 Lykke til i svangerskapet- denne gangen kommer vi helt i mål :)

Monica

04.11.2016 kl.23:21

Åh kjære dere :) gratulerer så mye! masse lykke til med resten av svangerskapet og tiden etter!!! Stor klem fra meg til dere begge

PUREINTERIOR

05.11.2016 kl.08:02

Monica: tusen hjertelig takk Monica- utrolig deilig å være her igjen. Spesielt følelsesmessig <3 klem til deg fra oss begge :)

Andrea

06.11.2016 kl.14:47

Veldig gripende å lese historien din fra mai, for et sjokk og ikke minst for et mareritt.

Masse gratulerer med den lille spiren nå (eller sylteagurken som er mer riktig størrelse nå) ! Jeg er selv i uke 16 med tvillinger, så blir spennende å følge deg fremover.

Krysser fingrene for at alt går bra for oss begge to og at vi kan møte de nye borgerne i april ! :)

PUREINTERIOR

06.11.2016 kl.18:19

Andrea: takk det samme til deg- gratulerer så mye med to fantastiske små msgeboere :D Jeg har mange venner med tvillinger og det er bare å glede seg ;) håper og tror vi begge får møte de fine barna våre i april/mai ;) Veldig koselig at du legger igjen kommentar btw- det settes stor pris på :) klem til deg!

Benedikte Deiz

06.11.2016 kl.17:07

Så kjekt å høre - gratulerer så masse <3 Gleder meg til å følge dere på reisen. Ha en fantastisk flott søndag! :-)

PUREINTERIOR

06.11.2016 kl.18:16

Benedikte Deiz: du er god <3 tusen takk for fine ord og lykkeønskninger :) Klem til deg!

Maritato

06.11.2016 kl.18:41

ååååhh <3 det er så fantastisk og jeg blir så overlykkelig glad! <3 dette fortjener du og dere!!! Gratulerer så mye. NYT tiden <3 fantastisk at du har så fantastiske mennesker rundt deg som støtter og som har hjulpet deg gjennom denne tiden. stor klem fra meg <3

PUREINTERIOR

06.11.2016 kl.19:38

Maritato: Tusen tusen takk gode du <3 Det er så fint å ha deg med på alt. SEtter så uendelig stor pris på deg og dere. Trofaste leserne mine <3 Klem :)

Lina

07.11.2016 kl.10:10

SÅ utrolig koselig å lese, har nesten gått å ventet på det.. :) Jeg er gravid i uke 15, og overlykkelig for det :D hadde en blødning tidlig i svangerskapet, og var sikker på at jeg mistet.. Fikk time hos gynekolog for UL, og da viste det seg at det gjemte seg to stk inni der :D nå gleder jeg meg bare til neste UL om 3 uker :) kan jeg spørre deg om hvilken gynekolog/jordmor du bruker? Selv bor jeg i Porsgrunn :) Hvertfall, jeg er SÅ glad på deres vegne!!! ♡

PUREINTERIOR

07.11.2016 kl.10:56

Lina: ååå så koselig å høre :) vi får snart samtidig vi da :D krysser fingrene for at det går bra for oss begge :) Uff jeg føler så med deg, den frykten og angsten man kjenner inni seg når man tror/skjønner at noe er galt. Den er så ubeskrivelig vond:(

Jeg går til Kristin(jordmor) og Linn Røyneland (gynekolog) får veldig god oppfølging av begge to og jeg er så evig takknemlig <3 nå begynner jeg virkelig å glede meg ;) Lykke til videre i svangerskapet- utrolig hyggelig å høre at det går bra med deg :)

Kathrine

30.11.2016 kl.23:21

Så hyggelig at du er gravid igjen :) Jeg husker godt da du mistet, for jeg mistet like før. Har ikke klart å bli gravid igjen, og det var spesielt tungt på termindagen nå i november. Kos deg masse med magen din :)

Skriv en ny kommentar

hits