ÅRETS INTERIØRMIDDAG

Altså, denne uken! Selv om uken i seg selv startet rolig i utgangspunktet har jeg tatt på meg et umulig ryddeprosjekt hjemme som spiser opp tiden min *ler*. Kjedelig, men ytterst nødvendig. I tillegg er det så mye som skjer denne uken. Mye gøy på menyen, og det startet allerede i går! Endelig fikk jeg pushet meg selv avgårde på en etterlengtet og tøff boot camp time. SK 2017 får det vel bli for 2016 toget har for lengst løpt fra meg, haha! +9 preggokilo uten noen baby i armene #denfølelsen.

I kveld durer jeg inn til Oslo en tur for den årlige interiørmiddagen hos Polhem. Gleder meg til å møte nye og kjente fjes med like stor lidenskap for interiør og mat, som meg selv :D Elsker kveldseventer, for da har jeg for en gangs skyld mulighet til å delta! Resten av uken er satt av til kontorarbeid og kundemøter før jeg hopper på et fly til Gdansk for en kort svipptur sammen med jentene i helgen. Tror det skal bli godt for hele systemet. I tillegg er det ingenting i verden som inspirerer meg mer enn storbylivet og nye steder. Det gledes <3


 

3 kommentarer

Henriette Celin

14.06.2016 kl.12:23

En kjempe stilig jakke på deg!

Ah, virker så gøy å gå på slike eventer. Kos deg der :-D

Og herlig å ha en tur til Gdansk med jentene å se frem til ^^

PUREINTERIOR

16.06.2016 kl.09:41

Henriette Celin: Åh, å hyggelig å høre :D Ja gleder meg masse til et lite avbrekk med jentene <3 Det lever man så lenge på!

Henriette Celin

16.06.2016 kl.09:42

SV: Ikke sant, man gjør det altså :-D

Skriv en ny kommentar

hits