HELGSUMMERING

- B A R H Y L L E N - 

Hva jeg har gjort i helgen? Takk som spør! Startet fredagen med hyppig oppdatering av denne chatten og avsluttet med hele episoden. I mellomtiden rakk vi en del hagearbeid etterfulgt av en veldig hyggelig grillkveld sammen med fantastiske venner. Lørdagen brukte jeg sammen med lille på stranda, mens mannen snekret gelender i 100 varmegrader. Shitt, har en del cudos å ta igjen nå kjenner jeg *ler*.

«Barskapet» eller hylla om du vil, ble flittig brukt lørdagskveld da vi fikk barnevakt til mini og besøk av halvparten av brødrene mine. Mens denne sangen gikk på repeat gjennom stuevinduet nøt vi sommervarmen ute på verandaen.


Hang up`s this weekend? Oh yes! MANGE timer går enda til å lese om andres historier rundt missed abortion. Jeg har så uendelig mange ubesvarte spørsmål. I tillegg har jeg fått totalt hang up på lekestue til lille og denne fantastiske sofagruppen. Neste innkjøp? Vi får se ;)  


 

4 kommentarer

Maritato

06.06.2016 kl.14:36

digger hjørnet med barhylle og den vakre teglsteinveggen! :O Tøft og maskulint! Så glad for å høre at du har hatt en hyggelig helg <3 :D

PUREINTERIOR

06.06.2016 kl.14:39

Maritato: Takk kjære du :D Må jo røffe opp litt i den, nå, ellers VELDIG feminine stuen vår :P hehe :D Håper du også har hatt en god helg <3 Klem til deg!

Henriette Celin

06.06.2016 kl.20:08

Den hyllen er så fin, og elsker glassene deres :-D

Kjekt at du har kost deg med grillkveld og nære og kjære i helgen <3

PUREINTERIOR

06.06.2016 kl.20:16

Henriette Celin: Takk for det søta! :) Ja det var en fin helg <3 Deilig med sånne dager!

Skriv en ny kommentar

hits