NORGE, KYPROS OG TILBAKE

Hei fininger ♥ Tusen millioner takk for alle fine hilsener her, på telefon, instagram og facebook. Vi gleder oss så mye til å møte mini, og jeg er så utrolig spent på hvordan Celine vil reagere. Hun er jo godt vant til all oppmerksomhet for å si det sånn, hehe :)


- NÅR TRE BLIR TIL FIRE -

Det var forresten ikke meningen å slippe nyheten for så å fordufte helt. Vi reiste til Kypros på ferie sist uke, og planen var å ha dere med men verken mobilnett eller telefondekning var mulig å oppdrive der nede så det ble en uke med total avslapping. Kanskje like greit for tror jeg hadde godt av det ;) Uken har vært helt fantastisk og akkurat like avslappende som du forventer at en chartertur skal være. Limassol er kanskje ikke stedet jeg hadde reist tilbake til, men nå skal det sies at jeg har en greie for Asia og velger nok heller å spare litt lengre for å dra akkurat langt nok :D Likevel kjenner jeg det var greit med en kortere flytur for graviditeten, på tross av tidlig stadie, kjennes allerede på kroppen (og humøret ! ) når jeg er ute å reiser. Hehe.
 

3 kommentarer

Henriette Celin

14.05.2016 kl.11:06

Blir nok stas for henne også når den lille kommer tenker jeg. Å bli storesøster ^^

Så fint det så ut der. Kan skjønne det var herlig med internett fri også. Måtte du ha en fin pinse helg :-D

PUREINTERIOR

14.05.2016 kl.17:16

Henriette Celin: mhm, det blir så koselig <3 Tusen takk for det Henriette Celin! Håper du nyter helgen :D Her står pusling i hagen på menyen, og ENDELIG litt etterlengtede bilder til dere. 2 trimester og noe av energien kjennes ut som den er på plass igjen. Takk og lov, jeg elsker jo å styre rundt og oppdatere dere ;D hihi!

Henriette Celin

14.05.2016 kl.17:19

SV: Det gjør jeg vettu :-D

Å, så spennende. Du må kose deg med det, og ha en god helg ;-D

Skriv en ny kommentar

hits