SYKEHUSBESØK AND A TREAT

Celine og jeg har akkurat sovet 2 timer begge to. Vi var helt utslitt etter en hektisk start på dagen.Startet dagen tidligere enn det Celine egentlig liker og reiste til legen min som vi hadde time hos, begge to. Lille virker som hun er i bedre form i dag, men det er virkelig noe som har satt seg i henne. Selv om feberen forsvant for godt over en uke siden er hun HELT ute av det. Spiser ikke, er fullstendig utslitt og gråter hele tiden fordi hun har vondt overalt i kroppen. Så i dag var det full sjekk hos legen før vi ble sendt direkte til sykehuset for blodprøver. Hun har vært fryktelig mye syk i år også, og i det tilfellet er det godt å få utelukket at det ikke er noe mer. 


 

Nok sykeprat for hele 2016, right? ;) Anyways- var innom byen en tur i går med min kjære Charlie og fant overraskende mye fint på BikBok. Så da ble det en liten vårtreat på denne jenta. Kan nesten ikke huske sist jeg var ute og handlet klær til meg selv. Haha- mommylife! Viser dere mer etterpå :) Ha en fin kveld! 

2 kommentarer

Henriette Bråthen

04.04.2016 kl.20:00

Hei Elisabeth!

Pleier egentlig ikke å kommentere, men jeg måtte bare, da det likner utrolig mye på det vår lille gutt slet med i fjor! Han hadde cmv-virus, men det fant vi ikke ut av før 7mnd senere da en annen i familien hadde vært syk over en periode. Det slår hardere ut på voksne... :) hør om sykehuset har sjekket det! Det er ikke stort å gjøre med det, men da vet man ihvertfall :)

PUREINTERIOR

05.04.2016 kl.10:32

Henriette Bråthen: Hei Henriette,

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar, og spesielt når det gjelder dette. Det er så fortvilende når man ikke vet hva som feiler de små og dette visste jeg ikke engang hva var, men nå vet jeg at jeg kan spørre legen om de har sjekket for dette også. Hørte nemlig om en kollega som har en venninne som hadde akkurat samme symptomer som Celine hun også, og da var det en form for virusinfeksjon. Som du sier, greit å vite hva det er selv om man ikke engang kan gjøre noe med det :)

Ønsker deg en fantastisk dag videre! :)

Skriv en ny kommentar

hits