ROLIG START 

God morgen dere. Vi startet dagen så sent i dag, og jeg sitter fremdeles ved kjøkkenbordet i pysjbuksa med kaffekoppen mellom fingrene. At det høljer ned på utsiden var jeg egentlig bare glad for i dag. Utrolig deilig start på dagen ♥

På tross av at jeg ELSKER late dager og tid med de nærmeste skal det faktisk bli godt å komme i rutine igjen også, både med jobb, blogg og ikke minst trening. Jeg trenger å avle litt energi den kommende uken ;)

I dag står familiemiddag på menyen. Ikke en påske uten Johansen-klanen *ler* Vi skrives senere i dag. Enn så lenge- ha en fantastisk fin 1.påskedag :)

2 kommentarer

27.03.2016 kl.11:56

Jeg kikker innom mange blogger om dagene, men det er uhyre sjelden jeg kommenterer. Til deg vil jeg bare si en ting: keep up the good work! Ikke vet jeg hva som gjør det, kanskje min smak er lik din. kanskje det er noe annet.... Uansett liker jeg veldig godt det du gjør!

PUREINTERIOR

29.03.2016 kl.10:30

Anonym: Åh, denne trengte jeg i dag! Noen dager, spesielt etter ferier, føler jeg ofte jeg henger så langt etter.. Det er ofte vanskelig å komme i gang igjen for den gode rutinen er liksom litt borte (selv om jeg finner fort tilbake..) Likevel kunne ikke denne kommentaren passet bedre akkurat nå <3 Takk for fine ord! :D

Skriv en ny kommentar

hits