WARZSAWA GUIDEN

God morgen, og god mandag fineste dere. As we speak holder jeg håret til lille mens hun, stakars, kaster opp. Det har med andre ord vært en lang natt, men sååå utrolig godt å være hjemme igjen og hjemme hos henne når hun har det så vondt <3

Warzsawa var, som den alltid er, perfekt! Nye steder ble utforsket med fantastiske kollegaer, og listen over favorittsteder har bare blitt lengre :D Tenkte derfor jeg kunne slå til med en liten reiseguide til dere, dersom du noen gang skal besøke byen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset


Processed with VSCOcam with hb1 preset

Shopping :: Med Europas største kjøpesenter, Zlote Tarasy, så har du stort sett det du trenger i Warzsawa. Butikker som TopShop, NewLook, Calzedonia, Pull&Bear, HM, Zara og Sephora topper listen. I tillegg må du innom både Reserved og Mohito dersom du først er i byen.

Spa :: Jeg har  kun vært på Oasis day spa i bunn av Marriott hotellet, og kan med glede anbefale dette. For 3-400 kroner får du kvalitetsmasasje på minst en time. Det er så utrolig deilig og veldig verdt det. Rakk ikke spa denne gangen, men jeg og min bedre halvdel snakker allerede om å reise tilbake neste måned og da står selvsagt dette på menyen. PS! Det lønner seg å bestille spa før avreise så du får time :)

Hotell :: Her er det utrolig mye bra å velge i, og til en latterlig billig penge. Du får luksus til økonomipriser. Vi bodde på Polonia Palace denne gangen, flott hotell midt i selve bykjernen. Kan også anbefale Merriott og intercontinental.

Spisesteder :: Spis en bedre frokost eller lunsj på Aioli. Diggeste industrielle stedet med kanonbra stemning, masse mennesker og amazing mat. I tillegg ler du når du får regninga- så billig er det! Spis middag på papaya eller Benihana. Sistnevnte gir deg et spektakulært show med private chef dersom dere bestiller Teppanyaki, i tillegg fyller de på med drikkevarer som om det skulle vært vann. Se opp for sake *ler* Et fantastisk kult sted å starte kvelden! 

Utesteder :: Foksal er en utrolig kul danseklub, men desverre litt vanskelig å føre en samtale mens Club Mirage er perfekt både på størrelse og utvalg av både sitteplasser og et stort dansegulv. Her finnes noe for alle. Prøv en shisha med is på en av byens mange barer, og dra på Kuffle in kapsle for et amazing øl utvalg og god brun bar stemning! :D

Serverdigheter :: Gamlebyen må oppleves, og spesielt om sommeren. Benytt anledningen til en kafè til kafè runde eller ta en tur med hestevognene. I tillegg anbefaler jeg på det varmeste og reise til Soho factory som du ser en del av på bildene her. Det er kunst og design omringet av industriell stil, god mat og små interiørbutikker. Vi rakk desverre ikke se så mye inne i butikkene da vi spiste litt for lenge og det stenger forholdsvis tidlig på lørdag (14.00), men neste gang jeg skal tilbake reiser jeg definitivt hit for skattejakt.
Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with j1 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset
- SAKE FOR ME, SAKE FOR YOU - 

9 kommentarer

15.02.2016 kl.12:46

så fin blogg du har! Og sikkelig kul stil også :) stå på

PUREINTERIOR

15.02.2016 kl.16:23

Anonym: så kult at du synes det!! Tusen takk :)

Eline

15.02.2016 kl.15:57

Hei! :)

Hvor har du kjøot klærne du har på bildene over? :)

PUREINTERIOR

15.02.2016 kl.16:23

Eline: hei Eline:) buksen er fra Topshop i fjor og genseren er en polo fra Jean Paul, jakken er fra Monki og skoene fra Zara ;)

Henriette Celin

15.02.2016 kl.16:04

Så flotte bilder!

og veldig greit med en reise guide, takk :-D

elsker Sephora, New Look, og Topshop, hihi.

Aioli fristet veldig å spise på, og gamle byen må jeg få sett om jeg er i Warzsawa ;-)

PUREINTERIOR

15.02.2016 kl.16:24

Henriette Celin: hihi tusen takk kjære du! Ja Aioli må prøves! ;D Elsker det stedet og anbefaler det til alle jeg kjenner som reiser dit, hehe!! Ha en fin mandag videre :)

Henriette Celin

15.02.2016 kl.20:05

SV: Da må jeg spise der om jeg befinner meg i Warzsawa en gang ;-D

Takk, det samme (:

ida

15.02.2016 kl.21:42

Hei! Skal reise til warswa selv i sommer og skal reise med ryanair til Modlin airport. Reiste du til denne eller til den mer sentralt? Lurer nemlig på litt ca priser for taxi etc om du kan si noe om det :)

PUREINTERIOR

16.02.2016 kl.10:29

ida: hei Ida!:) åååh gled deg!! Byen er amazing :D Vi reiste Til Chopin som er ganske sentralt..Går med wizzair dit fra Torp :) Tar kun 15 min med taxi inn, og man skal ikke betale mer enn 60 zloty, ca 120 norske. Dette er forøvrig dyrt for taxi i Polen, du kan kjøre 15 min i byen for maks 20 zloty men er alltid litt høyere pris pga. De kjører ut fra flyplass! søk litt på Google ift til avstand og taxipriser :) husk ALLTID å avtale pris på forhånd ;) God tur!:)

Skriv en ny kommentar

hits