MINIMALISTIC DINER & GUILTY PLEASURES

Ny plass til sofaen, og dermed også ny plass til spisestuen. Liker den mye bedre nå. Digget den før også med alle sine 14 plasser, men det er så godt med endring og et lettere uttrykk her hjemme.

2 malingsstrøk ble pent byttet ut med guilty pleasure i går. Det vil si Orphian Black på Netflix og ostepops (!) haha. Nesten flaut å si? Jeg er for glad i digg til å bli heeelt streit i denne sunne verden vi tilsynelatende skal leve i. Trening elsker jeg, men mest av alt fordi det gir meg helt uvurderlig energi og overskudd ;)

Anyroads. Vi er helt oppbrukt på seriefronten, og alle de beste (tror jeg) har vi sett. Jeg er en sucker for god underholdning på tv og tar GLEDELIG i mot tips dersom du har noen?? Hva vi liker og hva vi har sett? Takk som spør! For å vinkle dere inn på smaken vår kan jeg blant annet nevne Braking Bad, Dexter, Suits, The Killing, The Americans, Orhian Black, Under the dome, Pretty Little Liars, Solsidan, Klovn, Broen, Helt perfekt and so on? *ler*

Hvilken serie liker du? Vi trenger virkelig en ny kvalitetsserie, og gjerne allerede i kveld, haha ;) 

9 kommentarer

Aurora

21.01.2016 kl.17:51

Vi liker begge How to get away with muder :)

PUREINTERIOR

21.01.2016 kl.18:26

Aurora: takk for tips snille du :) Mannen ser på den allerede, kanskje jeg skal gi den et nytt forsøk?!:)

Nicoline

21.01.2016 kl.20:23

Parks & recreation! Dødsmorsom mockumentary!

Annette Aas Pedersen

21.01.2016 kl.21:16

Hyggelig å titte innom her, og når du først snakker om serier.. Dere har kanskje allerede sett "making a murderer"? Om ikke, veeeel verdt å se!!

Edel

21.01.2016 kl.22:48

Hvis dere ikke har sett det Black list, mååå dere se den;-) Uten tvil favoritten vår:-) White collar er også ganske bra, litt treig i starten men. Håper dere finner en serie som faller i smak:-)

PUREINTERIOR

22.01.2016 kl.08:41

Nicoline: Oooh, denne har vi ikke vært borti! Skal definitivt sjekkes ut i helgen :D Takk for tips :D

PUREINTERIOR

22.01.2016 kl.08:44

Annette Aas Pedersen: Annette <3 åååh, så hyggelig kjære deg :D ALLE snakker om den, haha! Prøvde første episode men likte ikke helt filmingen osv... klarte ikke helt føle den på kroppen.. men Sindre ser på den så jeg får vel kanskje gi den et nytt forsøk da ;) hihi! Håper alt er bra med deg søta, så hyggelig at du er innom her ;) Stor klem

PUREINTERIOR

22.01.2016 kl.08:46

Edel: Begge disse har vi sett, men tusen hjertelig takk for tips! :D
Vi tripper begge to etter å få Reddington og Liz tilbake på skjermen- man MÅ bare bli glad i de to ;D hehe. Hvis du digger BL anbefaler jeg deg å se The Killing også hvis ikke du har sett den. DØDSBRA!!! :D Ha en superfin fredag!

Edel

22.01.2016 kl.13:34

Ja måtte skaffe oss viaplay så vi fikk begynne å se sesong 2 og 3 av the black list, så kjedelig å vente på en og en episode nå, hehe. The killing har vi sett:-) men begynte å se Orhian black i går, virker veldig spennende. God helg:-)

Skriv en ny kommentar

hits