NEW YEARS BATTLEEtt sted mellom 2015 og 2016 ble denne galskapen født. FOR en kveld det var i går, og FOR et år dette har vært. Det har skjedd så ufattelig mye i livet mitt og vårt på veldig kort tid både på godt og vondt, og jeg er så takknemlig for å få oppleve alt sammen. Så mange nye opplevelser, nye vennskap, en ny hverdag, et nytt hus og mange mange livserfaringer rikere! 

Gårsdagen gikk i 140 og på kjøkkenet så gikk alt som kunne gå galt, galt. Dog ble maten helt fantastisk og vi serverte både kalkun, pinnekjøtt og selvfisket (pappa!) ørret på noe som så ut som 5 kilo!! Med lillemor, svigers, svigerinner, svogere, brødre og fantastiske foreldre rundt bordet ble kvelden alt jeg kunne ønske meg :D Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har vært noen enorm kruttentusiast, men gårsdagens fyrverkeri "battle" med familiemedlemmer i nabolaget satt faktisk prikken over i`en for hele kvelden. Vi holdt på godt over en time og var de aller siste så langt øyet kunne se som sendte opp raketter. Jeg hadde latterkrampe fra start til slutt- en FANTASTISK måte og ringe (eller skyte om du vil) inn det nye året på <3Celine var fullstendig fra seg av glede over rakettene i går, og var så sliten at hun holdt på å svime av. Lille flinke rusket mitt <3 Håper dere hadde en fin feiring i går, og at første dag i 2016 har behandlet deg bra :) Bilder av nyttårsbordet kommer etterpå. Planen om å legge ut det i går gikk i vasken lenge før pinnekjøttet var påtenkt ;)

Uansett- jeg vil bare takke hver og en av dere som alltid klikker dere innom meg, legger igjen spor og kommentarer <3 Jeg setter så utrolig stor pris på det og på dere. Dere har faktisk utgjort veldig mye mer enn dere skulle tro for meg i året som gikk, og jeg gleder meg til å sette sammen del 1 av års kavalkaden min senere i kveld for å ta dere med på noe av reisen gjennom 2015. Jeg gleder meg enormt mye til året som kommer og igjen- let`s make it a good one! 

HAPPY NEW YEAR


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits