F R O S T Y

Våknet opp til hvite frosne trær som lyste mot meg i dag tidlig, og as we speak daler sneen ned på utsiden. Altså- LYKKE! Jeg blir så glad at jeg bokstavelig talt får tårer i øynene. Du vet den lykkefølelsen som tar så av i magen at den sprer seg til alle andre kanaler? SÅNN er det!! :D hihi.

Hadde date med jentene og lillemor allerede klokken 10.00 i dag, og jeg kjenner jeg holdt på litt for lenge i går kveld- men gud SÅ verdt det! Vi spilte julemusikk, skravlet, drakk gløgg, spiste pepperkaker og pakket julegaver til den store gullmedalje. Jeg er allerede ferdig med kalenderen til minime og er godt i gang med gavene til de andre i familien. En ny tradisjon er innført <3


 Hvis du synes jeg har verdens tjukkeste pølse på bålet, så har jeg det... Kjøttpølse sa de, den var ny *ler*KLokken 10 i dag, etter morgenkos sammen med C og to strøk maling, trappet det opp både barn, spebarn og voksne utenfor huset mitt. Familiehygge på høyt nivå. Nå har vi akkurat kommet hjem fra skogen hvor vi har tent bål, grillet pølser og til Celines store fornøyelse; feiret meg med kaker og godt :D Verdens BESTE jenter leverer- som alltid! Ingenting i verden gleder meg mer enn å feire ute i naturen med de jeg er glad i. Både store og små <3Ønsker dere en deilig lørdag videre fyllt med kjærlighet og glede :D Svipp innom etterpå for helgens DIY-tips. Skrives ;)

2 kommentarer

Maiken Elise

21.11.2015 kl.14:28

Gleder meg til snøen kommer hit, det er så koselig! Høres ut som du har hatt en fin dag, å det var veldig koselige bilder :-) Ha en fin dag videre!

PUREINTERIOR

23.11.2015 kl.09:43

Maiken Elise: Elsker den første snøen :D Det er noe helt spesielt med den følelsen som sniker seg innpå :D Julestemning <3

Skriv en ny kommentar

hits