ONE YEAR OLDEREtt år rikere og 365 erfaringer rikere... hvis ikke mer! Mange sier at det ikke kjennes noe annerledes å bli eldre, i år gjør det det. I hvert fall for meg. Det siste året har vært et eventyr fra ende til annen, og jeg ville ikke vært foruten noenting av det som har skjedd, både på godt og vondt. What dosen`t kill you makes you stronger. For, bare la oss ta et raskt tilbakeblikk...


 

N O V E M B E R

Jeg ble 26 år og feiret sammen med fine venner. Bloggen min ble nominert til semifinalist i kategorien; "årets interiørblogg", noe som kom som et stort sjokk for min del. Til STOR kontrast fra lykkelige dager mistet vi desverre en veldig god venn og en av Sindres gode kamerater i kampen mot nedstemthet og mørke måneder.

D E S E M B E R

Nominasjonen I vixen førte til at lokalavisen Varden fikk opp øyene for mitt lille interiørunivers og vips var de på hjemmebesøk i stuen.  I starten av måneden var jeg og min bedre halvdel på hyttetur med noen vennepar da jeg fikk en telefon om at mamma var havnet på sykehus. En ellers veldig spennende, innovativ og morsom hverdag falt i grus på altfor kort tid. Det er rart hvordan HELE livet snus på hodet i løpet av et lite millisekund når noe sånt skjer. HVordan ingenting annet i hele verden betyr noe, akkurat der og da. Følelsen av å være uviten, redd og skrekkslagen samler seg i magen som en stor seig klump det er vanskelig å bli kvitt. Et snev av angst kan man vel også kalle det.

J A N U A R

Til min store overraskelse nådde bloggen min opp til finalen i Vixen, noe jeg er like stolt av den dag i dag som for snart ett år siden. Jeg ble kjent med mange nye fjes som har vist seg å bli mer enn bare bekjente med tiden. I løpet av denne måneden tok vi også avgjørelsen om at vi skulle kjøpe huset til mamma og pappa på Limi, noe som satt i gang en krevende og spennende prosess.

F E B R U A R

Det gamle huset vårt ble lagt ut for salg, og som om jeg ikke hadde nok å finne på fikk jeg det plutselig for meg at jeg ville starte mitt eget. Bloggen har jeg jo og oppmerksomheten rundt den krevde fort at jeg måtte starte mitt eget selvstendige foretak. Et foretak som den dag i dag blir flittig brukt til både boligstyling, blogging og andre sosiale medier. Jeg var så stolt av meg selv at jeg kunne trillet ned Holmenkollen uten og få vondt. Adrenalin tror jeg det kalles! ;D hehe. Jeg har alltid ønsket å ha noe eget, som bare er mitt og som jeg selv kan styre som jeg vil. At jeg nå hadde tatt det skrittet og skapt meg dette var STORT for meg.

M A R S & A P R I L

Månedene gikk fort, og huset gikk trått på markedet. I tillegg kom en av mine 4 fantastiske brødre utfor en stor bilulykke, noe som igjen rev opp hjertet mitt. Celine og jeg var også ekstremt mye syke denne perioden, og i ett lite sekund følte jeg meg nesten litt utbrent.  Dog etter nok en kraftig jerntabelettkur fra legen, hvile og et friskt lite barn kom jeg meg fort på bena igjen :D I April spratt jeg og noen av jentene avgårde til Bergen i tillegg på surprise party og bobler, for en av våre beste venner og min kjære forlover. En utrolig kul helg jeg lever på enda :)

M A I

I slutten av mai ble huset ENDELIG solgt, med en litt for kort overtakelse. I slutten av juni var det overlevering- noe som krevde kjappgang på både oss og foreldrene mine som hadde ett hus og 15 rom og 20 år og tømme. Jepp, vi har GOD plass ;)

J U N I

Samtidig som jeg stresset livet av meg for å få satt sammen løse tråder rundt bryllupsdagen som nærmet seg med stormskritt skulle huset tømmes, vaskes og flyttes fra. I tillegg måtte det gamle "nye" huset, altså barndomshjemmet mitt, males på utsiden og pusses opp på innsiden rett etter overtakelse. Det var litt for mye å gjøre både hjemme og på jobb og i slutten av måneden var jeg...

SÅ.

SLITEN.

J U L I

Heldigvis viste juli seg fra en bedre side og ting falt virkelig på plass før den store dagen, med VELDIG god hjelp fra familie og venner. Vi rømte landet midt i juli, noe som er det lureste valget jeg har gjort i løpet av hele året. En fantastisk tur til Krakow med gode venner er noe jeg aldri ville vært foruten. Det kom også i grevens tid, for å slippe all balast fra skuldrene, drikke bobler og ha latterkrampe kontinuerlig i 3 dager var helt AMAZING!!! :D

A U G U S T

Jeg fikk endelig et etterlengtet ja fra mannen i mitt liv. En fantastisk lykkelig dag sammen med alle de vi er så glad i. Helt P E R F E K T!

S E P T E M B E R

Lykkelig ruset av honeymoon-dagene tok vi med oss lille skatt på en spontantur til Bali. Også et av de bedre valgene i løpet av året. Det var SÅ utrolig godt å reise vekk og få alenetid med de aller aller nærmeste og ikke minst kjenne på at det faktisk er hele 24 timer i døgnet til en forandring. Jeg reiste til Gøteborg sammen med andre blogg kollegaer i forbindelse med lanseringen av årets farge for Nordjø. En uforglemmelig opplevelse og mange gode minner med både ukjente og kjente fjes.

O K T O B E R & N O V E M B E R 

Vi har virkelig begynt å komme oss i hus, samtidig som jeg nettopp har ferdigstilt 2 nye stylingleiligheter. Jeg har så mange GODE og nære venner rundt meg, og en familie jeg hadde dødd for anytime. Bloggen ruller og går som aldri før, og jeg er inne i et spor jeg virkelig trives i. Kommunikasjonen med dere er uvurderlig og interessen fra eksterne aktører er overveldende. Jeg er sted jeg aldri hadde forestilt meg at jeg kunne komme, og det er jeg så stolt av, ydmyk- og takknemlig for. Dere er ikke bare med på å forme min hverdag, men dere er med på å forme meg <3

Tusen hjertelig takk for at du trykker deg inn her hver eneste dag, eller en gang inn i mellom. Det er den beste bursdagsgaven jeg kunne ha fått.


 foto :: pinterest.com3 kommentarer

Cess

18.11.2015 kl.20:33

Hurra hurra hurra! For et år det har vært:) min personlige mening: jeg har elsket å få være med på alt du har delt. Både DIY, bryllup, turer, inspo, hverdagsprat, små prosjekter, plakater, maling, hus... Du er en stooor favoritt! Fortsett med den gode energien, den gjør meg så glad når jeg klikker innom i kaffepausen min:)

carrro

18.11.2015 kl.21:31

Gratulerer med dagen! For et innholdsrikt år du har hatt! Og så kreativt det var at du har laget en liste over hva som skjedde i hver måned. Ble inspirert til å lage en slik liste for året 2016 når det begynner :)

PUREINTERIOR

20.11.2015 kl.10:34

carrro: oi, så kult å høre :D Ja var litt artig når tankekverne satt i gang. Det har vært et innholdsrikt år med MANGE nye erfaringer! :D

Skriv en ny kommentar

hits