LATE MORNINGSGod morgen fine. Snart setter jeg kursen mot Oslo, men først skal mail besvares, budsjetter settes opp, logoer skal lages og korrekturer skal gjennomgås. Jeg ble så fryktelig dårlig i går kveld/natt så tok en senere morgen enn vanlig i dag med lille. I tillegg kjører jeg direkte hjemmefra til Oslo, da jeg sparer mye tid på logistikken :D Bah... hva jeg skulle gjort for hjemmekontor noen ganger. Det er så utrolig deilig, og jeg blir faktisk usedvanlig effektiv av det :D Kanskje fordi jeg ikke har NOEN form for forstyrrelser rundt meg.*ler* Jeg er alt for lett og avlede. 


 

Før jeg setter meg i bilen skal jeg dog prøve å få i meg litt mat. Har dere smakt den nye Crusliblandingen med røde bær? Det er bokstavelig talt tørkede bær i den og den er SÅ god! Så siden ingenting annet frister i dag skal jeg unne meg en skål med dette :) 

Dumpet btw en hel haug med KINFOLK bøker ned i postkassen min i går som jeg GLEDER meg til å lese!! :D Ha en fin fredag dere. Svipp innom etterpå for litt fargeprat før helgen virkelig setter inn. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits