LOVE THAT, TASSEN


Ny uke. Ut av bobla,  inn i gode rutiner. Startet dagen med en grønn og frisk frokost som jeg vet jeg holder lenge på. Ingenting er bedre enn det! Salat, vårløk, advokado, agurk og gresk dressing? nam :D

Jeg er tilbake på kontoret på Wera i dag, men hodet mitt er for lengst i Bali *ler* Gleder meg så utrolig masse til å dra av gårde med mannen og lille. Og det blir spennende å ta med Celine på en reise på hele 30 timer- en vei! Noen gode reisetips med en datter på 2 år? Shout out.

Digger morgenlyset som sniker seg inn verandadøren vår ved daggry. At det går mot høst er det ingen tvil om. Både lyset og luften er skarpere. Men ingenting varmer mer en kissing bowl fra Tassen som vi fikk i bryllupsgave av naboen vår. Hvor søøøøt er ikke denne? Jeg er nesten fristet til å kjøpe hele settet. Elsker når interiør er lekent, men likevel har et rent design- som denne!

2 kommentarer

Maritato

18.08.2015 kl.10:24

Åh! de skålene / koppene er helt skjønne! og tekannen som minner meg om Skjønnheten og udyret. Har superlyst på dem, men det får bli når jeg får mer plass i heimen.

PUREINTERIOR

18.08.2015 kl.10:42

colorfulinteriordesign: Ja helt enig! Skikkelig Disney preg over dem :D Gjør seg fint på bordet :D

Skriv en ny kommentar

hits