GRØNNE P L A N T E R

Hverdagen er for lengst i gang og i går ryddet vi bort alle blomsteroppsatser til bryllupet. Vemodig, rart og fint. Heldigvis venter jeg enda på bildene, slik at tråden snart blir tatt opp igjen- både her på bloggen men også personlig for meg og min kjære. Gleder meg til å mimre tilbake.Enn så lenge skal vi prøve å få litt kontroll i huset, og planen er og få inn litt flere grønne vekster denne måneden. Har noen rabattkort hos Plantasjen, som har fått inn utrolig mange fine planter denne høsten. I tillegg MÅ jeg få tapetsert ferdig stuen, og få ferdigstilt spisestuen vår.

En ting av gangen dog. Det er helt merkelig hvor sliten man blir etter bryllupet. Kjennes nesten ut som jeg er gravid igjen? etter en hel arbeidsdag går luften HELT ut av meg, og jeg sovner på sofaen hver eneste kveld. Verdens dårligste selskap for de rundt meg *ler*. Skal prøve å ta i et tak, og jeg starter i dag. Trening i kveld, som forhåpentligvis (!!) kan gi meg litt mer energi og overskudd til å orke mer.

Skrives senere dere! Håper dere får en deilig onsdag i finværet <34 kommentarer

Har en drøm...

12.08.2015 kl.20:22

Sikkert både godt og litt trist og rydde bort siste rest :)

Og takk for at du minte meg på rabattkortene jeg har på Plantasjen - her er det mye grønt, men jeg har plass til litt tid:)

Ha en fin kveld :)

PUREINTERIOR

13.08.2015 kl.14:44

Har en drøm...: :) Alltid plass til mer grønt hjemme ;) hihi!

deborah

25.08.2015 kl.21:44

jeg elsker den

PUREINTERIOR

26.08.2015 kl.10:29

deborah: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits