SNAPSHOTS BEACH LIFE

God morgen fine! Å så godt med en rolig morgen.Null stress, bare kos.Vi har akkurat laget pannekaker som nytes sammen med ferske bær og en kopp kaffe. Nam! 

Jeg har hatt to fantastiske stranddager sammen med venner og familie. Fra onsdag kveld har vi vært med familien 24/7 og det har vært så trengende. 100kg er løftet av skuldrene mine etter MANGE praktiske ting er krysset av bryllupslisten. Det er så mange småting! Alt fra å sette talerekkefølge og informere alle om dette til regne meg frem til hvor mye kaffefløte vi trenger *ler*. Anyroad gir dere et aldri så lite glimt av gårsdagen :) 

I kjent stil bosser lille rundt på onklene sine <3 


Mens jeg lå og krampe-tææænet før neste helg dro pappa opp 3 sinnsykt flotte sjøørreter som vi laget et lite herremåltid av senere på kvelden. 


Gammel dansekonge lærer svigersønn og danse vals *smiler*. Nå må vi bare øveøveøve... for vi er ikke spesielt gode på det noen av oss, hehe! Elsker kvelder som dette- hvor du legger deg med følelsen av at du er ajour samtidig som du har fått mye ut av dagen :D 

I dag er det mer planning før jeg skal ta en rolig kveld sammen med mannen <3 Holer på å jobbe med kontorplass innlegget så det kommer opp senere i dag.Skrives plutselig ;* 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits