SNAPCHAT LATELY

Met et stykk kamera short tenkte jeg at jeg kunne ta dere med inn i privaten og vise dere noen av mine seneste snaps! Du kan følge meg på elisabethtangen men det er på eget ansvar ;) hehe! 

Det var så deilig å kunne sette seg ned litt i dag og la fingrene klikke over tastaturet. Den siste uken har vært den lengste og korteste uken i hele mitt liv, og det har rett og slett ikke vært et sekund til overs. I morgen overtar gir vi fra oss huset vårt, og på fredag skrev vi under på kontrakten sammen med mamma og pappa ift overtakelse av huset vi nå endelig har kommet oss inn i. Det går fort i svingene, og det har vel egentlig ikke gått opp for meg at vi har flyttet. Det har vel kanskje også noe med å gjøre at jeg allerede har bodd i dette huset i 18 år :) 

Store forandringer skal gjøres, og vi er allerede godt i gang. Det er utrolig gøy, tidskrevende, spennende og slitsomt. Vi er likevel ved godt mot, og jeg gleder meg enormt mye til å tilbringe fremtiden sammen med min kommende ektemann og barn her. 

Snakket om ektemann... Sindre ble drukket i går og er ikke til å få kontakt med i dag. Forståelig nok *ler* Jeg og fineste Charlotte havnet derfor en tur utpå selv på grunn av uforutsett barnefri ;) En fantastisk kveld og et enda bedre avbrekk som virkelig var trengende :D // Byråmøte i Oslo- tradisjonen tro falt ansiktet på plass mellom Asker og Bærum i kø // Kom tilfeldigvis over en kafè i Oslo jeg aldri har sett før, innsiden var fylt med murstein og grønne planter noe som traff meg midt i hjertet // Første frokost i vårt nye kjøkken // Endelig får jeg lov til å leke meg med malingskosten igjen // Gårsdagen var satt av til date med Charlotte, og hjemmelaget fiskesuppe og vin sto på menyen. Vi satt ute helt frem til vi blåste bort... hehe // Om ikke annet- plantene er nå i alle fall på plass! // Celine er overlykkelig for å få lov til å sitte forran sammen med mamma i flyttebilen // I love my greens <3 // Mini og jeg på spasertur // 

 

2 kommentarer

For ei søt lita jente du har.:)

PUREINTERIOR

29.06.2015 kl.12:21

Maren Helgemo: hihi, takk! :D

Skriv en ny kommentar

hits