R E F R E S H

- FRESH START -


Jeg har siden starten av mai forsøkt meg på et null-sukker kosthold. Det har hittil endt med oreokjeks på fjelltoppene i Skien *ler*. Med andre ord- svært lite vellykket! Men NÅ skal jeg virkelig skjerpe ting, og parallet med at løpingen gjenopptas skal jeg prøve å leve godt, men sunt. Kose meg med matvarer som jeg elsker. Oster, salater, kylling, kjøtt, dressinger og bakte grønnsaker på grillen. Ingenting er bedre i den perioden vi nå går inn i. Grillsesongen! :D Men jeg skal prøve å utfordre viljen min for real, og kutte sukkeret HELT ut.

Tester for en periode i første omgang og satser på bryllupsdagen som dato. Det er jo plutselig bare uker til så det hadde vært gøy å klart målet mitt, for en gangs skyld. Har kickstartet det hele denne uken med å innføre verdens beste (og egentlig nødvendige) vane! Nemlig å spise frokost OG kveldsmat. Jeg er et sånn skippe frokost og spise aaaalt for mye til middag menneske. Jeg kan også skrive meg på listen for typisk stressa mennesker som tyr til kjappe karbo!  Men det kan vi jo prøve å snu ;) Nå er det ofte og mindre. Krever mer planlegging i en hektisk hverdag, men dette gagner både meg selv og familien min :) Middagen har nemlig visst seg å bli mye mer innholdsrik enn tidligere, og de resterende måltidene vekker plutselig både kreativiteten og nysjerrigheten min.






Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits