HAPPY FRIDAY!
 

Solen skinner, jeg fikk gjort unna treningen før jobb og sitter nå med dagens 4 kaffekopp. Himmel på jord! Jeg tok meg fri fra alt i går, og det var så deilig. Etter å ha gått topp nummer 2 på listen endte vi på grillings med gode venner. Tror ikke Celine var i seng før nærmere 2100 i går. Sommertid og pleie av gode vennskap er gull verdt :D

Nå skal jeg  legge unna noen timer til med arbeid før jeg skal komme meg hjem og pakke ned en del fra annen etasje. Blant annet alt av klær, sko og magasiner. Foruten om 17. mai går helgen stort sett til pakking, rydding og bryllupsplanlegging mellom slagene. Avtaler må dobbeltsjekkes og de siste praktiske tingene MÅ på plass! J Kjenner jeg svetter oppover når jeg begynner å tenke på hvor mye det faktisk nærmer seg :) iiiiih! 

Ønsker dere en finfin fredag, så ses vi senere. 

5 kommentarer

Så fine bilder :D ! Lykke til med pakkingen ;)

PUREINTERIOR

15.05.2015 kl.12:06

Karoline Stensrud: Takk Karoline :D det trengs for går litt trått... kan ikke tenke meg noe kjedeligere :P hehe.. Ha en fin helg :)

Marthe Dybdahl

15.05.2015 kl.12:43

Du har en helt fantastisk blogg! Hva mener du gjør en blogg bra? Ha en fin dag og kos deg masse! Du er en super blogger!

PUREINTERIOR

19.05.2015 kl.11:31

Marthe Dybdahl: Tusen takk Marthe, så hyggelig å høre :) Hmm.. en bra blogg? Gode bilder, variasjon og form min egen del måå de være noe personalisert. Det er slik jeg blir bitt av basillen hos andre. En tekst som tar meg med inn i deres univers og lar meg bli bedre "kjent". ha en super dag! :)

Marthe Dybdahl

19.05.2015 kl.11:48

tusen takk for svaret

Skriv en ny kommentar

hits