JENTA BAK BLOGGEN - 50 SPØRSMÅL

1. Hvor gammel er du om fem år? 31 år (!!) ... skal si tiden flyr...

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mine to forlovere Elèn og Vibeke, og to andre fantastiske venninner Charlotte og Stine - vi er på jentetur :D

3. Hvor høy er du? 166 ish

4. Hvilken film så du sist? Å hjelp, jeg har sovnet typ hver eneste gang vi har prøvd å se en film i det siste så det er en stund siden jeg så en hel film. Må vel bli PS! I love you som jeg btw har sett 1000 ganger før. Tårene renner og snørra tørkes! For en FIN film!!

5. Hvem ringte du sist? Vibeke

6. Hvem ringte deg sist? Sindre.. Daglig Celine update som varmer morshjertet mitt <3

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Hvor er du?"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms for det går så fort. Er det derimot lange beskjeder eller skravlings med jentene er stemmekontakt fortsatt en slager ;) 9. Hva er ditt favorittsted? Utlandet! Utlndet betyr ferie for meg og ferie er det beste jeg vet :D Det gir meg så mye motivasjon, glede, lykke og energi.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Tannlegens skrekkfulle operasjonsbenk. Vi er ikke BFFs for å si det sånn. 

11. Når så du moren din sist?Jeg er så heldig at jeg har to ♥ og jeg har sett begge i løpet av de 7 siste dagene. 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Julen er her.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt, derav to mødre :D

15. Når våknet du i dag? Mye senere enn jeg pleier...

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?Tilbake i barndomshjemmet vårt i Skien,  i hvert fall 1 barn rikere. Forhåpentligvis har jeg klart å skape noe eget av et slag innen den tid. Hva det vet jeg ikke enda...

17. Hva skremte deg om natten som barn? Mareritt! Jeg har en ellevill drømmesans, og det har jeg hatt bestandig. Hadde noen mareritt som var så ekte at jeg måtte stå opp midt på natten for å sjekke at det ikke stemte.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Oi, skal jeg være sykt kjip nå?! Jeg er faktisk ikke noe stor youtube fan... Setter liksom aldri av tid der!

19. Hva er din beste egenskap? Energisk! Jeg har til vanlig enormt med energi som jeg elsker å bruke på ting og mennesker rundt meg :D En liten duracell som ligger til lading om natten har jeg hørt! ;)20. Hva har du alltid med deg i vesken? kamera, mobil, lommebok, sutt, vasenlin.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten en tråd! ...eller en tråd er det jo men ja, uten klær.

23. Hva er det rareste du har spist? En edderkopp. Det var vel og merke ikke helt meningen, men den endte i halsen min under en runde gjemmekikke når jeg var mindre.
24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar Mac.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Åh, jeg er et BARFOT menneske!!! Går barbeint hele året, til og med på vinteren labber jeg ut barbeint for å hente posten! Ellers skal det ikke stå på sko fetisjen min altså ;)

26. Hva hører du på akkurat nå? Robyn

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerry´s eller Movenpick. Smelter i munn!

28. Hviken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant. (off the record er det brownies deig, gjerne en bolle! ..haha)

29. Den største premie/pris/ kåring du har vunnet? Kan desverre ikke skryte på meg mer enn 300 kroner på danskebåten. I 1 kroner...det fløyt! 30. Te eller kaffe? Kaffe!

31. Hva drikker du helst til frokost? vann

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må bli Mads som vi hadde i ulike fag. En skrue det er helt umulig å ikke bli i godt humør av.

33. Kan du spille poker? Nei, jeg bare begynner å jukse med en gang...

34. Hva har du spist i dag? Verdens diggeste hotellfrokost!

35. Når er du i ditt ess? Når jeg har noen form for fritid for hånd. Ferie, helger osv.. Jeg blir så sinnsykt kreativ og lykkelig av å ha tid- helt rått! :D

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRJ.37. Vil du ha barn? Er allerede velsignet med verdens vakreste prinsesse, men klart vi ønsker oss flere barn. Med hele 4 brødre som betyr vanvittig mye for meg håper jeg selv at jeg kan skape min egen storfamilie!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk. Snakket flytende svensk som liten i forbindelse med at jeg bodde der, men det er long gone- desverre!39. Sover du på en spesiell side? På den siden av sengen som er lengst fra døren. Ene og alene fordi min bedre halvdel er avhengig av å sove på siden som er nærmest døren.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Begge deler faktisk :)

41. Hva bruker du helst penger på? Interiør, klær, Reise. Livsnyter! ...men er flink til å spare :)

42. Eier du dyrebare smykker? Forlovelsesringen min. Snart kommer også gifteringen på plass :D

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Bloggerne! haha, neida :) Jeg er så super seriemenneske så har et helt drøss på lager, men for å nevne noen favoritter; Blacklist, the following, SATC, Suits, Pretty Little Liars etc.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Være i mitt ess ;) Vi er på jentetur i Bergen så her blir det mye god mat, bobler og dansing! 

45. Tør du å si fra? Både ja og nei. Ikke like hard som min kommende mann men har ikke problemer med å si i fra dersom jeg synes noe er urettferdig.

46. Hvordan imponerer man deg? Du kommer langt med et smil og en fin dress! ;D Hehe. Jeg blir utrolig sjarmert av positivitet både hos jenter og gutter! For ikke å snakke om selvstendighet og autoritet (kremt!).

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? En superkjip HTC lyd....

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

  • Jeg MÅ si ses i morgen før jeg legger meg
  • Jeg kan være mer hissig enn en lemmen
  • Jeg er et morgenmenneske. Jobber sykt effektivt om morningen og sovner som regel alltid i armkroken til Sindre under en serie eller en film på kvelden!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Neglene mine! :)

50. Er du sosial? Ja absolutt! Elsker å omgåas andre og jeg liker meg i eget selskap, men sistnevnte holder for noen timer eller maks en dag! Altfor skravlete til å være for lenge uten folk :D

Én kommentar

Suzanne

22.04.2015 kl.21:35

Hvor er stolen på hjemmekontoret ditt fra? Tusen takk for hjelpen.

Skriv en ny kommentar

hits