DIY :: DINING TABLE ON BUDGET

Når vi skulle ha nytt spisebord var det to ting som var viktig for oss, at det var plass til mange og at det var et nogenlunde stilrent utseende. At det ikke kostet oss en formue var også en fordel. Dette gir oss friheten til å bytte det ut når vi vil, og for de av dere som kjenner meg har jeg en tendens til å gå litt fort lei ;D *ler*

Det tok oss en god stund å finne noe vi følte var stort nok uten å ta for stor plass av våre 112 kvm. Vi er en stor familie, og jeg elsker å være med verdens herligste venner. Det var derfor kritisk at vi fant et bord med muligheter. Muligheter til å være bare oss rundt bordet samtidig som det hadde vært en fordel om det kunne sitte 12 til bords uten noe problem!

Faktisk endte det opp med at vi ikke fant noe bord og jeg tok derfor avgjørelsen om at vi kunne lage noe selv. Vi var innom uttalige alternativer, og økonomien på det tidspunktet strakk ikke veldig langt. Endte derfor opp på Ikea, stedet hvor man (les; jeg!) bare ikke kan gå tomhendt hjem... *ler* Endte opp med å kjøpe alle deler til det som i dag er spisebordet vårt der. Ikke bare var det overkommelig i pris, men viktigst av alt ga det oss friheten til å velge... Langbord, firkantet, enkelt bord, 8 til bords, 4 til bords, 12 kanskje?!


Vi kjøpte;

4stk. Bukkben

2stk. benkeplater

3 ruller kontaktplast i marmor

t o t a l s u m = 1 581,- 


6 kommentarer

Kamilla Haaland

08.01.2015 kl.18:33

Så lekkert!

PUREINTERIOR

08.01.2015 kl.18:47

Kamilla Haaland: Åh, takk :) Det var koselig å høre :D

Hei'

11.01.2015 kl.23:47

Hei! For et stilig bord! Jeg har bare et par spørsmål :) Hva brukte du marmorrullen til? (ble så nysgjerrig).. Og hvordan festet du beina til bordplaten? Tror jammen jeg må lage noe liknende selv :D

Klemz

PUREINTERIOR

12.01.2015 kl.00:05

Hei': Hei du :D Så hyggelig å høre at du liker det! Marmorrullen har jeg brukt til å dekke begge bordplater med slik at bordet fikk en marmorflate istedenfor å være helt hvitt :) Du får kjøpt marmor kontaktplast både på panduro og søstrene grene (mulig de er tomme her..)

Bena kan eventuelt skrus inn i bordet men jeg har bare lagt platene oppå da de er så tunge at vekten holder dem på plass. Har kun gummiknotter under slik at platen ikke skal skli :)
Lykke til! :)

Hei´

12.01.2015 kl.22:28

Ahh, okei, da skjønner jeg! Et siste spørsmål: når du tar på marmor kontaktplast, hvordan blir det når du tar det av igjen? Er plata under like fin?

Gleder meg til å prøve!

PUREINTERIOR

12.01.2015 kl.22:39

Hei´: Hei igjen du :D

Hmm.. jeg har aldri tatt av på treflater men på andre ting, metall, belegg osv.. og da er det ingen rester etter den :) Min plate er heller ingen treplate så tenker den vil være like fin i etterkant! :)

Lykke til :D

Skriv en ny kommentar

hits