KITCHEN TALK

AdLinks

Lang dag på jobb, og nå er det klart for middag. En altfor sen middag! Men hei- sånn er det i blant ;D

Tenkte jeg skulle si hei fra kjøkkenet i samme slengen... Elsker produktene og looken til Nicolas Vahè. Det grove designet kombinert med råpapp gir en tøff og naturlig følelse, og passer perfekt inn på kjøkkenet mot den mørke veggen!

Dere- hodet er for øyeblikket okkupert av tanker som hvordan kjøpe/selge hus uten megler og spørsmål rundt salg av hus innad i familien. Noen der ute med gode tips og råd i forbindelse med dette? s h o u t   o u t  :D
Risotto ll Dark Chocolate ll Candle

4 kommentarer

Mette

14.01.2015 kl.10:38

Jeg kjøpte hus av broren min i sommer. Vi ble enige om og følge verdivurderingen ang pris, også brukte vi advokat til alt av papirer. Det fungerte veldig greit. Ble enige helt i starten om hvordan vi skulle gjøre det, så det ikke ble noen uenighter underveis.

PUREINTERIOR

14.01.2015 kl.16:12

Mette: åååh!! tusen takk for svar :) er så fint å høre andres erfaringer. Husker du om dere bestilte verditakst eller boligrapport hos takstmann? Eller gikk dere kun ut i fra verdivurdering?
kan jeg spørre hva dere ga sånn ca. for advokat til prosessen? :)

Cess

14.01.2015 kl.17:18

Snublet over bloggen din ved en tilfeldighet, og har bare et spørsmål: Hvorfor har ikke jeg funnet deg før??!?? Akkurat flyttet inn i ny-kjøpt leilighet og er blitt helt interiør syk.. Verre nesting behov enn når avkommet ble født! Jeeez!! Sååå mye fine ideer og tips! Elsker det! Du har herved fått deg en ny følger :)

Ang. Boligsalg innad i familie; vi gikk for en vurdering av takstmann, og fulgte den ved kjøpet. Advokaten tok seg av papirene. Valgte å droppe hele rapport greiene da vi kjente til huset såpass godt, så de manglene som var og evt måtte utbedres var allerede avdelt. Men, vi la inn et notat om dette i kontrakten slik at motparten kunne føle seg trygge på at vi ikke ville gå til sak eller lage krangel ved en senere anledning.

Lykke til:)

PUREINTERIOR

14.01.2015 kl.18:59

Cess: Ååå så glad jeg blir :D Super hyggelig å høre Cess! :D Jeg VET!! kjenner altfor godt til det nesting behovet og man blir så hooked!! Sinnsykt avhengighetsskapende å drive med interiør og å skape noe :D haha!! ellevilt. Ny følger :D -elsker det!! Hjertelig velkommen skal du være!

Og du- tusen takk for godt tips!! Det settes utrolig stor pris på. Må forhøre oss litt rundt nå før vi setter i gang prosessen. Jeg har tegnet hver detalj i huset så ville jo gjerne flyttet inn typ i går ;D hehe :) Ha en strålende kveld videre.

Klem fra meg :)

Skriv en ny kommentar

hits